Homeopathie rond zwangerschap en geboorte
 
Homeopathie is geschikt voor alle leeftijden en alle levensfasen. Het is een natuurlijke, veilige en duurzame manier om uw gezondheid te ondersteunen. Homeopathische geneesmiddelen zijn niet schadelijk voor het milieu, zijn nooit op dieren getest en u kunt er niet verslaafd aan raken.
 
U bent zwanger en wilt natuurlijk volop genieten van deze belangrijke fase in uw leven. Homeopathie verhoogt voor de aanstaande moeder de kans op een prettig verlopende zwangerschap. 
 
(Kleine) ongemakken tijdens de zwangerschap die met homeopathische middelen goed en over het algemeen snel te verhelpen zijn onder meer:
 
Misselijkheid, vermoeidheid,  stemmingswisselingen, depressie, onrustige buiken, bekkeninstabiliteit,  slaapproblemen.

Geen kind is hetzelfde.

Vooral kinderen hebben veel baat bij een homeopathische behandeling. Het is een zachte maar effectieve geneeswijze, zonder vervelende bijwerkingen.

Een totaalaanpak

Uw kind staat centraal, dat telt in de klassieke homeopathie. Niet alleen waar uw kind last van heeft is belangrijk, maar ook hoe het een en ander ontstaan is en hoe het één invloed kan hebben op het ander.

Klachten als terugkerende oorontstekingen, chronische verkoudheid, slaapproblemen, huidklachten, groei – en ontwikkelingsstoornissen, hoofdpijn bij schoolkinderen, koemelkallergie en andere allergien, darmkrampjes, moeheid kunnen goed behandeld worden.

Ook is er een gunstige invloed op veel emotionele – en gedragsproblemen:
Hyperactiviteit, agressief gedrag, driftbuien, angsten, onzekerheid, faalangst.

Open hiervoor ook de NVKH Folder voor kinderen.