Mijn naam is Milja van Laak, ik ben Heilpraktikerin en werk met Klassieke Homeopathie

Ik ben geboren en opgegroeid in Nederland, sinds lange tijd woonachtig in Duitsland. Ik ben blij, dat ik in onze grensregio woon en tweetalig kan werken, zo kan ik mijn patienten in hun moedertaal  -Nederlands en Duits  - begeleiden.
Voordat ik met de opleiding tot Heilpraktikerin begon was ik werkzaam op verschillende gebieden in de gezondheidszorg.
Ik volgde een 2 jarige medische opleiding tot Heilpraktikerin aan de Materia Medica School in Kaarst - Duitsland. Met succes examen voor het "Gesundheitsamt in Krefeld" afgelegd. Daarnaast een 5 jarige opleiding Klassieke Homeopathie aan de Materia Medica/Kaarst en Similila School voor Klassieke Homeopathie in Essen. Sinds 2008 maandelijks studiedagen/supervisie in Belgie bij Henny Heudens-Mast.

Vanaf 2002 werk ik als Heilpraktikerin - Klassieke Homeopathie - in Rees-Esserden en sinds 2004 ook als Klassiek Homeopaat/Heilpraktikerin in Dinxperlo. Adres Tandartspraktijk Dr. S. Krause in gebouw de Punt Bernard Ijzerdraatstr. 1, 7091 ZK DInxperlo. 

Vergoeding:
Lid van de NVKH - Nederlandse Vereniging Klassiek Homeopaten. De NVKH stelt hoge kwaliteitseisen aan opleiding, nascholing en waarneming. Als Heilpraktikerin voldoe ik aan de eisen Medische Basiskennis gesteld door zorgverzekeraars Nederland. Ingeschreven in het register beroepsbeoefenaren complementaire zorg. RBCZ  De meeste zorgverzekeraars vergoeden de consulten geheel of gedeeltelijk.


Erkend door de BKHD - Bund Klassischer Homöopathen Deutschland

Werkgroepen met collega´s in Duitsland en Nederland

Kolloquium en Materia Medica in Traunstein 2013 - 2016

Homeopaat EHD European Homoeopathic Degree